Så nærmer 2013 som med hurtige skrit, igen vil det være et forår som er præget af mange hardball nyheder.

Som en af de store nyheder er den længe ventede afløser for KWA M4 carbine, denne her er en LMT M4 carbine, men fra en helt anden fabrik.

Der er fortaget mange forbedringer på denne nye model her.

En af de ting der kan fremhæves er de nye lejer. Disse er godt nok kun på 8 mm, hvilket vi var meget imod fra starten da KWA jo som bekendt har 9mm, og disse ville vi rigtigt gerne have vidreført men sådan skulle det ikke være. Når alt dette som er sagt så er de nye 8mm lejer en del bedre en de tidligere 9mm, disse her er nemlig helt lukkede mod KWS’s åbne lejer. De lukkede lejer har den fordel at der ikke kan komme snavn ind og ødelægge kugler og andet, samt de lukkede lejer ligger i et olie bad, så der er næsten ingen modstand i dem.

Alt i alt er dette hardball våben super lækkert, der er også mange forbedringer på selve gearboxen og det bedste ved det hele er at ALT er 100% kompatibelt med ultimate som er vores fortrukne mærke når der tales om tun og opgraderings dele til hardball våben.

Vi kan kun se frem til denne fede softgun, vi forventer den lander i starten af febuar, men i uge 1 er der mulighed for at besøge vores butik i Hals, der har vi en model som man kan komme ned og se. Dette hardball våben er starten på en helt ny serie..

og mens vi venter kan man jo benytte lejligheden for at besøge vores hardball afdeling på vores webshop her

” BilligLeg out “